Khamis, 5 Mac 2009

Rentetan...

|

Your pictures and fotos in a slideshow on MySpace, eBay, Facebook or your website!view all pictures of this slideshow

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Kepada Ustz Ramli yang dihormati,
Saya berharap agar ustz dapat menyelesaikan masalah lalat dikampong kita yang memang dah tahap "Godzzila". Dari ustz dok memikior masalah meeting kat bwah pokok lebih baik Ustz bawa Ngar Kor Meng DAP untuk iringi ustz dan datang berjumpa tuan punya ladang ternakan ayam tu dan minta dia bagi kertas Gam lalat(perangkap lalat) untuk tiap-tiap rumah dapat sehari 10keping dan bermakna sebulan 300 keping. Ustz bayangkan tuan punya ladang tu mengaut keuntungan di atas kesengsaraan penduduk kampung.Dah ler,hidup tak selesa lepas tu kena keluar duit pulak.
Tolong pikior sama ustz cara nak ringan kan beban kami.

Jangan marah ustaz!

Tanpa Nama berkata...

TOLONG JAWAB !!! BIAR RAKYAT TAHU CARA PENYELESAIAN WAKIL RAKYAT MEREKA.BIAR TELUS. JANGAN SEKADAR HANYA PANDAI MENYAMPAI MAKLUMAT MELALUI INTERNET TAPI TIDAK MAHU MENERIMA KRITIKAN SERTA MENJAWAB PERSOALAN RAKYAT.BERANI KERANA BENAR.
SAYA YAKIN YANG ADUN G.SGOL PADA PRU YANG KE13 PASTI AKAN BERTUKAR TANGAN.SIKAP YB YANG TIDAK MESRA RAKYAT.JAUH BERBEZA DENGAN ADUN SELINSING YANG BEGITU MESRA RAKYAT DAN SENTIASA MURAH DENGAN SENYUMAN SERTA BIJAK MENYELESAIKAN MASALAH RAKYAT.TAHNIAH KPD YB SELINGSING.

RAMAI YANG MEMPERKATAKAN MENGENAI SIKAP TIDAK MESRA ADUN G.SGOL.

atas pagar.